Naslovnica » MAGAZIN » ZVIJEZDE » ZAVRŠILI SU U KREVETU: Maja Šuput se u Beogradu provodi s Modnim mačkom – posve gola

ZAVRŠILI SU U KREVETU: Maja Šuput se u Beogradu provodi s Modnim mačkom – posve gola

Fotografija koja je prošla kroz brojne filtre, snimljena je u jednom beogradskom hotelu, a obožavatelji pjevačice nisu ovaj potez svoje miljenice dočekali s pretjeranim oduševljenjem pa je Maja fotografiju ubrzo uklonila.

Što je bilo pjevačici Maji Šuput kada je gola legla u krevet sa svojim nerazdvojnim prijateljem, stilistom Markom Grubnićem?! Fotografija koju su oboje objavili na Instagramu prikazuje upravo to – Maja “kao od majke rođena” zavodljivo gleda u objektiv, dok joj Grubnić svojom pojavom prekriva strateška mjesta. Preciznije, samo stražnjicu.

Fotografija, koja je prošla kroz brojne filtre, snimljena je u jednom beogradskom hotelu, a obožavatelji pjevačice nisu ovaj potez svoje miljenice dočekali s pretjeranim oduševljenjem pa je Maja fotografiju ubrzo uklonila. Ipak, ona je još vidljiva na profilu Modnog mačka, što daje naslutiti kako njemu negativni komentari očito ne smetaju.

Pjevačica i inače voli šokirati javnost, ali komentari poput: “Otišla si u druge vode… Plivaj u Playboyu”, “Ovo je na razini Stanije i ekipe” i “Unfollow odmah”, mogli bi je natjerati da sljedeći put bolje promisli što će objaviti.

(net.hr)

Pročitajte još

Karleuša više nije plavuša! Pjevačica promijenila imidž, nećete vjerovati kako sada izgleda…..

Nakon vrelih fotografija kojima je svakodnevno častila fanove iz Istanbula, Jelena Karleuša je ponovo skrenula …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close