Naslovnica » MAGAZIN » ZVIJEZDE » ZAVRŠILI SU U KREVETU: Maja Šuput se u Beogradu provodi s Modnim mačkom – posve gola

ZAVRŠILI SU U KREVETU: Maja Šuput se u Beogradu provodi s Modnim mačkom – posve gola

Fotografija koja je prošla kroz brojne filtre, snimljena je u jednom beogradskom hotelu, a obožavatelji pjevačice nisu ovaj potez svoje miljenice dočekali s pretjeranim oduševljenjem pa je Maja fotografiju ubrzo uklonila.

Što je bilo pjevačici Maji Šuput kada je gola legla u krevet sa svojim nerazdvojnim prijateljem, stilistom Markom Grubnićem?! Fotografija koju su oboje objavili na Instagramu prikazuje upravo to – Maja “kao od majke rođena” zavodljivo gleda u objektiv, dok joj Grubnić svojom pojavom prekriva strateška mjesta. Preciznije, samo stražnjicu.

Fotografija, koja je prošla kroz brojne filtre, snimljena je u jednom beogradskom hotelu, a obožavatelji pjevačice nisu ovaj potez svoje miljenice dočekali s pretjeranim oduševljenjem pa je Maja fotografiju ubrzo uklonila. Ipak, ona je još vidljiva na profilu Modnog mačka, što daje naslutiti kako njemu negativni komentari očito ne smetaju.

Pjevačica i inače voli šokirati javnost, ali komentari poput: “Otišla si u druge vode… Plivaj u Playboyu”, “Ovo je na razini Stanije i ekipe” i “Unfollow odmah”, mogli bi je natjerati da sljedeći put bolje promisli što će objaviti.

(net.hr)

Pročitajte još

ANGELINU TRENUTNO CIJELI SVIJET MRZI: Ovaj okrutni potez nikada joj neće zaboraviti! (FOTO)

Angelina Jolie jedna od najpoznatijih svjetskih glumica i veliki humanitarac, još od 2001. proključila se akciji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close