Naslovnica » MAGAZIN » ZANEMEO CEO STUDIO: Žika Todorović je bio ubeđen da je to NEMOGUĆE, a momak mu pročitao misli i načisto ga ŠOKIRAO! (VIDEO)

ZANEMEO CEO STUDIO: Žika Todorović je bio ubeđen da je to NEMOGUĆE, a momak mu pročitao misli i načisto ga ŠOKIRAO! (VIDEO)

Posle malog Davida koji je prošle nedelje zapanjio sve u emisiji “Ja imam talenat”, kada je otkrio kojeg pola će biti beba Ane Nikolić, sada se pojavio novi čitač misli, a ovoga puta se radi o momku koji je načisto zapanjio Srđana Žiku Todorovića, ali i ostale članove žirija. 

– Znate li onaj osećaj kada se nešto neobično desi, iznenada? U prevodu – šta bi bilo kad bi bilo. Ja sam našao način kako da izazovem taj osećaj – objasnio je mladić i potom prišao Todoroviću, pružio mu knjigu i zamolio ga da izabere jednu reč iz nje.

Iako ga je nepoverljivo gledao, Žika je odabrao svoju reč, a momak koji tvrdi da zna da čita misli je na papiru napisao pojam koji je Todorović odabrao i naravno, pogodio je, a glumac ga je posmatrao u neverici…

Pogledajte najavu za sledeću emisiju “Ja imam talenat”:

 

Izvor: topteme.com

Pročitajte još

VIDITE LI OVAJ GRAD: To je Valter!

Jedna, sto puta ponovljena scena, nemoguća za zaboraviti.. Das ist Walter!   Srodno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close