Naslovnica » ZANIMLJIVOSTI » (18+) SKINUO SE DO KRAJA PRED NEPOZNATOM DJEVOJKOM PA GA IZVRIJEĐALI: ‘Što je ovo? To nije penis, to je kikiriki’

(18+) SKINUO SE DO KRAJA PRED NEPOZNATOM DJEVOJKOM PA GA IZVRIJEĐALI: ‘Što je ovo? To nije penis, to je kikiriki’

Kontroverzni radijski show ‘Kyle and Jackie O’ ide dalje sa svojim skidanjem nepoznatih muškaraca i djevojaka.

O showu ‘Kyle and Jackie O’ australskog radija KIIS ne prestaje brujiti čitav svijet. Nakon što se u emisiji jedan par skinuo i poseksao nakon emisije, pa se drugi par izvrijeđao, i ovog je puta bilo zanimljivo u popularnoj emisiji.

Osim što su se mladić i djevojka morali skinuti goli pred svima, komentari voditelja o veličini penisa mladića koji je sudjelovao u emisiji učinili su cijelu situaciju još neugodnijom.

Naime, nepoznati mladić i djevojka, Matthew i Lily, pristali su se skinuti do kraja u emisji, ali Matthew nije očekivao da će se naći na udaru loših komentara zbog svoje ‘muškosti’.

“Morat ćeš nešto napraviti s tim”, odmah mu je rekao voditelj.

Matthew je prihvatio šalu pa je sam svoj penis nazvao ‘kikirikijem’, no nakon toga se vidljivo uzbudio pa mu se ‘muškost’ povećala. Tada je suvoditeljica Jackie situaciju učinila još gorom jer je šokirano upitala ‘što to raste’.

Kao da to nije bilo dovoljno blamiranja u jednome danu, Matthew je imao problema s otkopčavanjem Lilynog grudnjaka, a nakon što ga je konačno uspio skinuti, zaključio je da joj grudi ‘izgledaju dobro’. Kako bi pokušao malo spasiti čitavu situaciju, Matthew je na kraju priznao da je spavao s 20 žena.

Pročitajte još

Najgore što možete napraviti svojoj lubenici jest staviti je u frižider

TKO može zamisliti vruće ljeto bez hladne lubenice? E pa ima i takvih, a oni …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close