Naslovnica » MAGAZIN » FILM » Filmovi u kojima scene se*sa nisu lažirane

Filmovi u kojima scene se*sa nisu lažirane

Koliko ste se puta pitali seksaju li se glumci u filmu ili je to samo gluma? U novije doba, kada se ne radi o p*rnografskim filmovima, glumci simuliraju scene seksa što i dobro naplaćuju. Ipak ima slučajeva kada su se prepustili strastima i nisu glumili pred kamerama.

U filmu ‘Nymphomaniac’ redatelj Lars Von Trier tražio je od glumca Shie LaBeoufa da snimi scenu stvarnog seksa. Mladi je glumac u početku bio u nedoumici, no kasnije je zaključio da ipak želi imati ‘duplera’.

U filmu ‘Devet pjesama’ iz 2004. redatelj Michaela Winterbottoma smatra se jednim od seksualno najeksplicitnijih filmova u istoriji kinematografije. U njemu su glumci Kieran O’Brien i Margo Stilley snimili su mnoštvo scena u kojima zaista vode ljubav. No, scene seksa ipak nisu bile dovoljno uvjerljive pa je film dospio na listu najgorih snimki scena seksa na ekranu.

Neimenovani izvor, koji je učestvovao u snimanju filma Factory Girl tvrdio je da je seks između glumaca Sienne Miller i Haydena Christensena bio sve osim glume. Također, šuškalo se da je dvoje glumaca bilo u vezi tokom snimanja.

U filmu ‘The Postman Allways Rings Twice’ iz 1981. godine, mnogi tvrde da je seksualna scena između Jacka Nicholsona i Jessice Lange bila stvarna. Inače to je jedan od prvih filmova za koji su plasirane ovakve tvrdnje.

Za film Shortbus iz 2006. redatelj John Cameron Mitchell je rekao ‘uobičajene scene seksa uglavnom su neuspješne i smiješne. No, za većinu Amerikanaca, svaki vid eksplicitnog seksa je p*rnografija. To je ograničen pogled na seks.’
Redatelj kriminalističkog trilera Cruising iz 1980. William Friedkin, dobio je od studija nalog da izbaci 40 minuta materijala unutar kojeg detektiv kojeg igra Al Pacino ulazi u svijet sado – mazo klubova. Odredba je bila takva jer su sve scene iz tih klubova bile autentične. Spomenuti redatelj rekao je za Hollywood Interview da se radilo o scenama pravog seksa.

Filmovi u kojima scene seksa nisu lažirane

Filmovi u kojima scene seksa nisu lažirane

 

Filmovi u kojima scene seksa nisu lažirane

 

Filmovi u kojima scene seksa nisu lažirane

 

Filmovi u kojima scene seksa nisu lažirane

 

Filmovi u kojima scene seksa nisu lažirane

 

Filmovi u kojima scene seksa nisu lažirane

Izvor: Fokus.ba

Pročitajte još

VIDEO 25 najboljih dokumentaraca 21. stoljeća koje bi svatko trebao pogledati

DOKUMENTARNI filmovi ne prikazuju samo svijet onakvim kakav jest već oblikuju i način na koji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close