Naslovnica » VIJESTI » ŠOKANTNO » ZUBARI OSTALI U ŠOKU KAD SU VIDJELI OVO! Žena 15 godina nije prala zube! Pogledajte na šta danas liči! (VIDEO)

ZUBARI OSTALI U ŠOKU KAD SU VIDJELI OVO! Žena 15 godina nije prala zube! Pogledajte na šta danas liči! (VIDEO)

Žena iz Njemačke imala je u djetinjstvu traumatično iskustvo sa stomatolozima, kada joj je zubar greškom izvadio četiri zuba.

Ona je radije trpjela bolove, a što je najgore nije ni prala zube. Ipak, na nagovor prijatelja je nakon 15 godina otišla kod zubara

Mnogi od nas ne odlučuju se rado na odlazak kod stomatologa, kao što je to slučaj i sa Njemicom Nikol J. Ona je djetinjstvu imala vrlo traumatično iskustvo kada joj je zubar greškom izvadio četiri zuba!

Ta greška stomatologa je na nju ostavio toliki utisak da više nikad nije htjela da posjeti zubara, čak i kada je trpjela bolove.

Umjesto toga, radije je uzimala tablete protiv bolova. I to nije sve, ona punih 15 godina nije ni prala zube!

Na kraju, na nagovor prijatelja otišla je kod stomatologa. Zubar je ostao u šoku kada je Nikol otvorila usta.

Zubi u donjoj vilici nisu mogli da budu spaseni. Bili su potpuno crni i omekšali zbog cista, gnoja i upala – rekao je on.

Tokom višečasovne intervencije, on je Nikol ugradio protezu, tako da je užas koji je izbijao iz njenih usta, u znatnoj mjeri ublažen.

Source :

kockica.org, Izvor:Telegraf.rs

Pročitajte još

MERKELOVA OTKRILA MRAČNE PLANOVE KOJI ĆE UNIŠTITI EVROPU: Nemačka će biti prva evropska nuklearna supersila koja će se suprotstaviti Rusiji

Nemačka kancelarka Angela Merkel se zarekla da će Nemačku načiniti evropskom prvom nuklearnom supersilom usled …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close