Naslovnica » AUTO-MOTO » Vozio 40 kilometara u suprotnom smjeru!

Vozio 40 kilometara u suprotnom smjeru!

Jedan 40-ogodišnjak francusko-senegalskog porijekla vozio je danas četrdesetak kilometara u suprotnom smjeru na autocesti u južnoj Španjolskoj, prije nego što; je naletio na vozilo Civilne garde, rekao je glasnogovornik te policije.

Da bi ga zaustavila policija je morala zaustaviti saobraćaj na autouputu A-92 u Andaluziji na jugu zemlje i da sa vozilma napravi barikadu na putu dok u policajci držali svjetleće signale upozorenja.

Međutim on ni u jednom trenutku nije htio da se zaustavi dok nije udario u jedno policijsko vozilo, rekao je za France Presse glasnogovornik Civilne garde u Madridu.

Glasnogovornik je rekao da se radi o čovjeku s dvojnim senegalski i Francuskim državljanstvom, koji je zaustavljen pošto je prešao oko 40 kilometara na autouputu između provincije Almeria i Grenada.

Civilna garda, koja je ogranak policije s vojnim statusom nije mogla precizirati u kakvom je stanju bio vozač, uz navode da je izgledao “uznemireno”.

Nemamo još liječnički izvještaj, ne znamo da li je konzumirao drogu ili alkohol ili je bio poremećen “, rekao je glasnogovornik. U Španjolskoj je jučer zabilježen još jedan incident vožnje u suprotnom smjeru kada je u dva sata poslije ponoći uhićen jedan državljanin Ekvadora na autocesti kod Madrida. On je vozio u suprotnom smjeru, bez vozačke dozvole iu pripitom stanju, navela je nacionalna policija.

Source :

alo.rs, Ilustracija: Shutterstock

Pročitajte još

VIDEO Autom zapeo na pruzi dok je nailazio vlak, ono što se zatim dogodilo vraća vjeru u ljude

DA NA svijetu još uvijek ima dobrih ljudi koji su uvijek spremni pomoći pokazala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close