Naslovnica » ZANIMLJIVOSTI » (VIDEO) NAJLUĐI SEKS SKANDAL IKADA: 10 godina držala ljubavnika na tavanu a onda se desio šok

(VIDEO) NAJLUĐI SEKS SKANDAL IKADA: 10 godina držala ljubavnika na tavanu a onda se desio šok

Rođena davne 1880. godine negdje u Njemačkoj, Valburga “Doli” Keršhel bila je upletena u jedan od najbizarnijih seks skandala u svjetskoj povijesti. Naime, udala se za bogatog vlasnika uspješne tvornice kecelja, ali je brak nije zadovoljio. Zbog toga se okrenula ljubavnicima.

Bizarna priča počinje jednog jesenjeg dana 1913. godine kada je zamolila svog supruga, Freda Osterejha, ​​da pošalje jednog svog zaposlenika kako bi popravio njenu mašinu za šivanje. Kad je sedamnaestogodišnji Oto Sanhuber pokucao na vrata, Doli ga je sačekala praktično gola. Šivaća mašina je ostala netaknuta, ali taj sudbonosni dan označio je početak njihove veze koja će potrajati desetljećima.

Kako je u to vrijeme pisao LA Times, ispočetka su se Oto i Doli sastajali u hotelima u tajnosti, ali uskoro su počeli se sastaju iu bračnom domu Osterejhovih. Wisconsin je u to vrijeme bio središte konzervativnog američkog društva i susjedi su počele da se bune zbog učestalih posjeta nepoznatog mladića udatoj ženi. Doli je dobila sjajnu ideju.

Oto će dati otkaz i doseliti se na tavan Osterejhovih gdje će moći uživati ​​u blagodatima veze bez znatiželjnih očiju iz susjedstva. Oto bi morao odreći svakog ljudskog kontakta, osim svakodnevnih užitaka sa Doli. Njemu to nije previše smetalo i uskoro je počeo živjeti na tavanu. Tijekom večeri je praktično gutao knjige koje bi mu Doli donosila iz obližnje knjižare.

Često bi maštao o životu pisca šund romana. Nakon pet godina tajnog života, Oto je uspio i objaviti nekoliko romana pod pseudonimom, ali Fred Osterejh je počeo tonuti u ludilo. Čuo je neobjašnjive zvukove s tavana, cigare su mu nestajale i često je vidio sjenu koja prolazi ispred vrata spavaće sobe. Godine 1918. je odlučio preseliti u Los Angeles, ne sluteći da će ga utvara pratiti.

Doli je pristala na selidbu, ali pod uvjetom da nova kuća također ima tavan. U LA bračni par sve češće se svađao i kada je 1922. godine izbila žestoka svađa, zabrinuti Oto se spustio s tavana i ubio Freda kako bi zaštitio svoju ljubavnicu. Pomalo u panici, dogovorili su se da će Oto zaključati Doli u ormar i pretvaraće se da je netko provalio u kuću kako bi je opljačkao i usput ubio Freda. Policija je povjerovala u tu priču jer nisu imali razlog za sumnju, na kraju krajeva, Doli je bila zaključana u ormar nakon ubojstva. Udovica je naslijedila bogatstvo i dobila slobodu da nesmetano uživa u ljubavi s Ottom. Međutim, nastavila je da ga drži na tavanu, a Oto je kasnije pričao da je postao rob ljubavi prema Doli.

Dok je prethodni ljubavnik životario na tavanu, Doli se okrenula novim ljubavnicima. Počela je vezu s odvjetnikom Hermanom Sapir, ali i trećim ljubavnikom Royem klumbu. Hermanu je greškom poklonila sat pokojnog Freda i to sat čiji nestanak je prijavila tijekom sudbonosnog ubojstva. Osim toga, Roja je zamolila da se riješi oružja kojim je ubijen nesretni Fred. Jednom prilikom, nakon žestoke svađe, Roy je odlučio da sve ispriča policiji. Hermanu je Doli negdje u isto vrijeme rekla da treba da nahrani njenog polubrata koji se tih dana skrivao na tavanu.

Oto je bio presretan zato što je prvi put za gotovo deset godina razgovarao s nekom drugom osobom osim Doli. Herman nije bio nimalo zadovoljan što je Oto na tavanu i potjerao ga je istog trena. Uplašeni Oto pobjegao je u Kanadu.

Nekoliko godina kasnije, 1930. godine, Herman i Dolly su se razišli u jako lošim odnosima i razočarani odvjetnik ispričao je sve policiji. Losanđeleskom policija ju je uhitila i stavila na optuženičku klupu. Otu je suđeno u odsutnosti i proglašen je krivim, ali pošto je zločin zastario, nastavio je živjeti kao slobodan čovjek. Doli je pronašla novog ljubavnika s kojim je sretno živjela narednih trideset godina i na kraju su se i vjenčali.

Source :

kurir.rs, Express.hr

Pročitajte još

GENIJALCI Jakim udarcima u mošnice liječe erektilnu disfunkciju (VIDEO)

Naime, ovaj učitelj Kung Fua tvrdi da se žestokim udarcima u gentalije liječi erektilna disfunkcija, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close