Naslovnica » VIJESTI » ŠOKANTNO » ‘Roditelje treba prijaviti socijalnoj’

‘Roditelje treba prijaviti socijalnoj’

Kontroverzna snimka snimljena je za vrijeme eventa o hladnokrvnim životinjama koji je trebao promovirati ‘očuvanje kroz obrazovanje’ postala je viralna

Američke dječje zabave došle su na novu razinu. Video koji je šokirao cijelu zemlju, pa i dalje, postao je najgledaniji video.

Naime, djevojčica jaše na odraslom aligatoru tijekom jedne zabave.

Malena mu sjedi na leđima i pokušava pozirati za majku, ali na sveopće oduševljenje prisutnih, aligator je “odšetao” izvan fokusa.

Kontroverzna snimka snimljena je za vrijeme eventa o hladnokrvnim  životinjama koji je trebao promovirati “očuvanje kroz obrazovanje” postala je viralna.

Kompanija koja se bavi organiziranjem dječjih proslava s aligatorom Bubbom opisala ga je kao “živi dinosaur”. Kratki isječak je premašio brojku od 30.000 pogleda na YouTubeu.

Bubba teži preko 90 kilograma te je dug oko 2,5 metra. Na snimci se vidi kako se aligator savija pod težinom djeteta pa ne čudi što se oglasila i PETA.

“Sjećate se kad su svi bili bijesni na Stevea Irwina kad je svoje dijete doveo blizu aligatora? Takvo ponašanje ugrožava djetetov život, a roditelji ove djevojčice trebali bi biti prijavljeni socijalnoj službi. S obzirom na to da su aligatori smrtonosni predatori, zdrav razum nam govori da je opasno i nesmotreno stavljati djecu na njihova leđa. Ove divlje životinje trebali bismo pustiti na miru, a ne ih maltretirati i svakako ih ne koristiti
za neku idiotsku predstavu”, smatra Elisa Allen, direktorica britanske udruge PETA.

Pročitajte još

Gledao vijesti na TV-u i ugledao svoju suprugu, nakon čega mu se život iz korijena promijenio

Igor Alexeev dugo nije sumnjao ništa. Sve dok jedne večeri nije gledao vijesti i na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close