Naslovnica » VIJESTI » POZITIVNO » Preživio je stravičnu saobraćajku i ostao paraliziran: Ples sa njegovog vjenčanja nećete zaboraviti, a tek kad čujete njihovu priču o seksu (VIDEO)

Preživio je stravičnu saobraćajku i ostao paraliziran: Ples sa njegovog vjenčanja nećete zaboraviti, a tek kad čujete njihovu priču o seksu (VIDEO)

Loren i Joel Jackson nisu običan ljubavni par. Joel je kvadriplegičar koji je čudom uspio preživjeti stravičnu prometnu nesreću, ali ga to nije spriječilo da se oženi sa Loren i zapleše na svom vjenčanju. Danas, ovaj par tvrdi da ima normalan seksualni život i žele normalnim putem osnuju obitelj .

Joel je postao invalid kada ga je 2009. pijani vozač udario automobilom, piše “Dailymail”.

Nesreća je Džoelu odvojila kralježnicu od lubanje i paralizirala ga od vrata na dolje . Šanse da preživi su bile gotovo minimalne, ali je ipak uspio.

Koliko je Joel imao sreće pokazuje i činjenica da je obitelj počela priprema njegovu sahranu

Nesretni mladić u je komi proveo 87 dana , a iz bolnice je pušten samo tjedan dana prije svog 21. rođendana.

Lauren je Joela dok je bio u komi posjećivala svakodnevno. Oni su se upoznali kao tinejdžeri u crkvi i ubrzo su počeli da se zabavljaju, iako je Joel mogao komunicirati samo pomicanjem očiju.

– Joel može pomiče glavu i usne i može me poljubi kao bilo koja druga osoba. Ima vrlo ograničene pokrete, ali je do sada značajno napredovao . Može pomiče ruke i šake, a svojim palcem može uhvatiti moju ruku – izjavila je Joel.

Loren (27) i Joel (27) počeli su da se zabavljaju u prosincu 2012. godine, a deset mjeseci kasnije su se vjenčali .

Ovaj par je postao internet senzacija kada je objavljen snimak plesa s njihovog vjenčanja, a danas su spremni da osnuju obitelj .

Loren je otkrila da s Džoelom ima aktivan seksualni život.

– Planiramo osnovati obitelj prirodnim putem. Seks je specijalan za Joela i mene zbog veze koju dijelimo. Znamo jedno drugog bolje nego što znamo sebe, a kada se s nekim osjećate tako ugodno, seks je intimniji i slađi . Čekali smo da imamo seks dok se nismo vjenčali, pa smo prve bračne noći imali odnos. Na taj način željeli smo da se zahvalimo bogu zbog našeg braka. Bilo je prelijepo . Nije uvijek kao na filmovima, ali naša ljubav učini da nam to bude najljepši osjećaj na svijetu. To je najbolji poklon koji smo dobili od boga na ovoj strani raja, poslije Isusa naravno – izjavila je Joel.

Međutim, njihov seks mora biti planiran s visokom preciznošću , s obzirom na to da Joel lijekovi i prehrana utječu na njegovu sposobnost u krevetu.

Pogledajte video:

Source :

Telegraf.rs, Printskrin: Youtube / JoLaJackson

Pročitajte još

Divna gesta / Poštar izgradio rampu za ostarjelog komšijinog psa

Poštari i psi od davnina su zakleti neprijatelji. Međutim, to nije istina kad su u …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close