Naslovnica » VIJESTI » POZITIVNO » Poklon koji su ova djeca poklonila svom ocu za praznike, rastopio srce hiljadama ljudi!

Poklon koji su ova djeca poklonila svom ocu za praznike, rastopio srce hiljadama ljudi!

Priznajmo da nam božićne reklame učine praznike zanimljivijim, jer sve prikazuju porodična okupljanja, veselje, davanje i primanje poklona i toplu atmosferu.

Djeca su svakako najuzbuđenija od svih – iako to ne mora uvijek biti slučaj. Čak i odrasli mogu zaželjeti želje koje im se za praznike ostvaruju.

Ovo je priča o jednom oci koju je dobio upravo ono što je zaželio. Kada je za božićno jutro otvorio svoj poklon, nije mogao vjerovati svojim očima dok nije stavio naočale, onda je zaplakao.

Ovo je lekcija koja nas uči da svoje roditelje trebamo voljeti i cijeniti najviše na svijetu. Naime, ovaj otac svoju majku nije vidio čak 8 godina, ali su se njegova djeca potrudila da nadoknade taj nedostatak. U paketu je bilo pismo koje je potom počeo čitati i to u suzama.

Poklon je bila karta zahvaljujući kojoj je mogao otići u posjetu svojoj majci i konačno je ponovo vidjeti! Ovaj video ima preko stotine hiljada lajkova nakon svega nekoliko dana.

Možete zamisliti kako se ovaj čovjek osjeća. Ovo je toliko emotivno da smo i mi skoro zaplakali. Poenta praznika je usrećiti najmilije i to na način koji zaslužuju.

 

 

Izvor: virealno.com

Pročitajte još

VI NJIMA POREZ, ONI VAMA GOVEDINU I PIVO Japanska sela nagrađuju one koji im pomažu

ŽELITE besplatnu gajbu craft piva? Ako pošaljete 30.000 yena (oko 260$) ili više svog poreza …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close