Naslovnica » ZANIMLJIVOSTI » NOSTRADAMUS O 2017: Italija novo krizno žarište, Amerika NEUKROTIVA I NESPOSOBNA, a Rusija se MIRI S UKRAJINOM!

NOSTRADAMUS O 2017: Italija novo krizno žarište, Amerika NEUKROTIVA I NESPOSOBNA, a Rusija se MIRI S UKRAJINOM!

Italija će biti novo krizno žarište Evrope, Rusija i Ukrajina će sklopiti primirje, SAD će biti neukrotive, a svijet će biti u strahu od terorizma i biološkog ratovanja

Ovo su samo neka od Nostradamusovih proročanstava za 2017. godinu.

Kina bi mogla da napravo odvažne korake prema ublažavanju ekonomske neravnoteže u svijetu, što će imati dalekosežne posljedice. 

Italija će se naći u financijskim problemima nakon što se suoči s rastom stope nezaposlenosti i kredita, čime će postati novo krizno žarište eurozone.

Nakon neuspjeha referenduma na kojem će Talijani odbiti ustavne reforme i ostavke Matea Renzija zemlja biti suočena sa velikom ekonomskom krizom. 

Trenutna svjetska supersila, pretpostavlja se da se to odnosi na Sjedinjene Države, biće neukrotiva i nesposobna, što se pak poklapa s Trampovim preuzimanjem vlasti.

Nostradamus predviđa u 2017. godini novo primirje između Rusije i Ukrajine, koje neće naići na odobravanje SAD-a, ali će dobiti podršku EU. 

U Latinskoj Americi, vlade će se sve manje biti lijevo orijentiranih, a to bi moglo dovesti do širenja građanskih nemira.

Najzastrašujuće proročanstvo je ono o tzv. “toplom ratu”, a tiče se globalnog zagrijevanja i nedostatka resursa, pri čemu se kao najveće prijetnje spominju biološko ratovanje i terorizam.

Source :

informer.rs

Pročitajte još

10 najodvratnijih običaja antičke Grčke od kojih će vam pozliti

Iz današnje perspektive Stare Grke ponajprije se smatra filozofima i očevima demokracije, ljudima koji su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close