Naslovnica » LIFESTYLE » LJUBAV I SEKS » Nije pričao sa suprugom 20 godina, a razlog je zaista bizaran

Nije pričao sa suprugom 20 godina, a razlog je zaista bizaran

Japanac Otu pravi je primjer tvrdoglave osobe, a zbog ljubomore i tvrdoglavosti sa suprugom Katayami Yumi nije razgovarao čak 20 godina.

Razlog zbog kojeg Otu dva desetljeća nije komunicirao sa suprugom zbilja je bizaran.Naime, bio je ljubomoran što Katayami pažnju posvećuje njihovoj djeci i prestao je komunicirati s njom ali je i dalje nastavio živjeti sa suprugom i troje djece.

Njegova supruga je tijekom tih 20 godina pokušala razgovarati s njim, svaki dan mu se obraćala a on ne bi odgovorio ništa ili bi promrmljao nešto sebi u bradu. Za ovu neobičnu obiteljsku situaciju javnost je saznala kada je njihov 18-godišnji sin Yoshikiposlao pismo u jedan televizijski show i zamolio ih da mu daju savjet kako riješiti ovu situaciju.

– Ja se ni ne sjećam da sam ikada vidio tatu da razgovara s mamom, a niti s nama ne priča – ispričao je 18-godišnjak.

Otu je pristao sudjelovati u emisiji i priznao je da je razlog prestanka komunikacije s njegovom suprugom čista ljubomora i to na vlastitu djecu.

Nakon 20 godine ne komuniciranja pristali su naći se u parku, pretvarali su se da idu na spoj i konačno su opet počeli komunicirati.

Source :

vecernji.hr, Foto: Youtube Screenshot

Pročitajte još

VIDEO Seksala se s muškom seks lutkom: “Ovakav seks ne možete doživjeti s ljudima”

KARLEY SCIORTINO, seks kolumnistica za Vogue i Vice iz New Yorka, testirala je mušku lutku …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close