Naslovnica » MAGAZIN » NAJVEĆA HOLIVUDSKA PREVARA! Svi odlijepili za glumicom koja nikada NIJE NI POSTOJALA! (FOTO) (VIDEO)

NAJVEĆA HOLIVUDSKA PREVARA! Svi odlijepili za glumicom koja nikada NIJE NI POSTOJALA! (FOTO) (VIDEO)

Kada se 1996. do tada nepoznata glumica Alegra Kolman, pojavila na naslovnoj strani magazina “Esquire”, svi su poludeli za njom, Vudi Alen joj je nudio ulogu, Dejvid Švimer, zvezda “Prijatelja” ju je startovao… i to bi sve bilo manje-više normalno, da je Alegra uopšte postojala! Tajanstvena glumica je potpuno izmišljeni lik, a “fatalnoj Alegri” telo je “pozajmila” manekenka Ali Larter.

Tabloid “Esquire” je smišljeno smislio i plasirao prevaru koja je trebalo da posluži kao inspiracija za satiričnu priču novinarke Marte Šeril.

Da sve bude što uverljivije, u članku o Alegri se opisuje uloga koju je dobila u novom filmu Vudija Alena, tu je i strasna veza sa Dejvidom Švimerom, uz neizostavne p*rno slike koje su procurile u javnost…

Nekoliko dana kasnije, urednik časopisa “Esquire” je otkrio da je sve bila izmišljotina i da Alegra Kolman ne postoji.

Da sve bude još smešnije, manekenka Ali Larter, koja je pozirala kao Alegra, na kraju je zaista postala glumica i najpoznatija je po ulogama u seriji “Heroes” i filmu “Legally Blonde”.

 

 

 

 

Izvor: extramagazin.ba

Pročitajte još

(VIDEO) JU, ISPADOŠE MI… Glumica nas OBILATO POČASTILA VELIKIM SISAMA!

Virdžinija Galardo je shvatila šta se dogodilo tek nakon nekoliko minuta i par komentara oduševljenih fanova …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close