Naslovnica » VIJESTI » ŠOKANTNO » GLUPOST JE BESKONAČNA: Skočio s krova hotela, promašio bazen, razbio se i sad bi da mu vi platite liječenje

GLUPOST JE BESKONAČNA: Skočio s krova hotela, promašio bazen, razbio se i sad bi da mu vi platite liječenje

Prije nekoliko dana na YouTubeu se pojavio video nekog genijalca koji je došao na fantastičnu ideju da se snimi kako skače s krova hotela u Los Angelesu. Na njegovu nesreću, promašio je bazen pa je razbio stopala i pete u komadiće. No, izgleda da je prilikom pada najteže ozlijeđen njegov mozak.

Anthony Booth Armer, koji je na YouTubeu zapravo poznat kao 8Booth, skočio je s krova hotela Pacifik Edge u Kaliforniji, ali, naravno, 28-godišnjak je prije bazena udario u beton. Sada su mu oba stopala u gipsu.

No, ne brinite, pala mu je pamet još jedna genijalna ideja: on želi da vi platite za troškove njegovog liječenja pa je u tu svrhu otvorio kampanju na stranici GoFundMe.

Armera očekuju još dvije operacije, a u bolnici bi trebao ostati oko mjesec dana. Pa opet, nekako je teško suosjećati s njim.

Ali još je teže razumijeti gomilu bezveznjaka koji mu zapravo uplaćuju novac. Doduše, u trenutku pisanja ovog članka skupio je 2,087 od potrebnih 112.200 dolara, ali glupana koji će finacirati glupe poduhvate ionako ima na lopate pa će vjerojatno skupiti zacrtanni iznos.

8Booth želi i vaš novac Foto: gofundme.com

“Samo tražim malo pomoći kako bih nastavio raditi to što radim inače ću morati do kraja života raditi kako bih otplatio dug”, piše Armer na svojoj GoFundMe stranici.

No, što je ono njegov posao?

Iako može biti sretan što nije slomio vrat ili ostao paraliziran, Armer je za CBS Los Angeles rekao da će prestati raditi “te glupe vratolomije kad umre”.

“Ne šalim se, stalno me nešto svrbi i tjera na akciju”, rekao je.

U komentarima na njegovu kampanju smjenjuju se zluradi, poput: “Pitaj Boga za pomoć, on ima puno novca” ili “Što kažeš na ‘je*i se’ i budale pomračenog uma ti šalju novac”, do onih koji mu daju punu podršku i ohrabruju ga da zanemari hejtere i nastavi raditi što god ga je volja.

Source :

net.hr

Pročitajte još

MERKELOVA OTKRILA MRAČNE PLANOVE KOJI ĆE UNIŠTITI EVROPU: Nemačka će biti prva evropska nuklearna supersila koja će se suprotstaviti Rusiji

Nemačka kancelarka Angela Merkel se zarekla da će Nemačku načiniti evropskom prvom nuklearnom supersilom usled …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close