Naslovnica » MAGAZIN » REALITY » (FOTO/VIDEO) STANIJIN NOVI BISER: Ja mogu da IZLIJEČIM LJUDE!

(FOTO/VIDEO) STANIJIN NOVI BISER: Ja mogu da IZLIJEČIM LJUDE!

S obzirom na to da mjesecima unazad izaziva veliku pažnju javnosti svojim golišavim fotografijama, ali i svojom nedavno otpočetom muzičkom karijerom, Stanija je riješila da se u emisiji “Dobro jutro – Jovana i Srđan” ponovo osvrne na svoje provokativne fotografije koje mnogi ne mogu da povežu sa njenim zvanjem diplomiranog ekonomiste. 

Uz mladost i ljepotu ide negdje i ljubav, a mislim da moje fotografije mnogima mogu da izliječe živce, pogotovo u današnje, teško vrijeme – rekla je Stanija i dodala da njeni golišavi selfiji svim nervoznim ljudima u Srbiji odmah mogu da podignu raspoloženje, dok ih gledaju na putu do posla.

Ona se, također, osvrnula i na ekonomsku situaciju u našoj zemlji, a nakon stručne analize izjavila je da joj je žao zbog životnog standarda ljudi u Srbiji.

– Kada vidim kako živi naš napaćen narod, bude mi žao – kao da su se pomirili da nema boljeg sutra, a vjerujem da ga ima. Ekonomska situacija u Srbiji nam je izuzetno slaba, standard nam je loš, prave vrijednosti su u drugom planu – razočarana je bila Dobrojevićeva.

Source :

informer.rs

Pročitajte još

Se*sali se dok su ih cimeri gledali!? (VIDEO)

Tijana Ajfon i Dragan Tošić zajedno su se tuširali, a sudeći po reakciji ostalih ukućana …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close