Naslovnica » VIJESTI » ŠOKANTNO » CIJENA? PRAVA SITNICA… Grade luksuzna atomska skloništa koja “mogu izdržati i Armagedon”

CIJENA? PRAVA SITNICA… Grade luksuzna atomska skloništa koja “mogu izdržati i Armagedon”

S Donaldom Trumpom u Bijeloj kući, Putinom na čelu Rusije i Erdoganom u susjedstvu ISIL-a, tvrtka Vivos odlučila je prodavati skloništa.

“Budite pripravni za predviđena planetarna poravnanja, smak svijeta, Unesenje, i Armagedon. Ako vjerujete u predviđanja i proročanstva Biblije, Nostradamusa ili ona u Fatimi; vizije Edgara Caycea i sve postojeće znakove ekonomskog kolapsa; ako strahujete od nuklearnog rata u budućnosti, Trećeg svjetskog rata, pandemije, elektromagnetskog impulsa koji će uništiti tehnologiju, supererupcije Yellowstonea, Nibirua, Planeta X, eventualne nuklearne katastrofe u Fukushimi, nadolazeće promjene magnetskih polova, pripremite se!” apelira tvrtka Vivos.

Tvrtka je najavila Vivos XPoint, za koji kažu kako je najveći kompleks koji se priprema za sudnji dan. Naravno, samo za one koji si to mogu priuštiti, prenosi Daily Mail.

Na sjeverozapadu Južne Dakote, (daleko od nuklearnih raketa, tvrde na stranici) na površini od 23 četvorna kilometara smješteno je 757 nuklearnih skloništa, a svako prima 10 do 20 ljudi.

Bunkeri su široki osam, a dugi 24 metra te imaju dovoljno prostora za 12 mjeseci zaliha. (Nije baš objašnjeno što bi trebali raditi poslije tih 12 mjeseci).

Sklonište možete uzeti u najam na 99 godina za samo 25.000 dolara, plus 1000 dolara godišnjih troškova održavanja baze. Ti troškovi ne pokrivaju održavanje vaših skloništa pa ćete se morati sami pobrinuti za kanalizaciju, električne instalacije i sustave filtriranja.

Tvrtka kaže kako temeljno uređenje skloništa, s vratima za bijeg, spremnikom goriva te sustavima filtiranja kanalizacije i zraka može stajati između 25.000 i 200.000 dolara.

No tvrtka kaže kako nije toliko skupo koliko se čini (odnosno barem 150.000 dolara, ako se zbroji najam, najmanji troškovi uređenja i godišnja naknada) jer nema ograničenja koliko ljudi možete potrpati u svoje sklonište, pa možete podijeliti troškove.

Vivos planira izgraditi i školu, crkvu i streljanu.


Skloništa je originalno izgradila američka vojska 1942. te imaju zidove od prenapregnutog betona i čelika kako bi izdržale eksplozije bombi koje su bile tamo uskladištene. U Vivasu kažu kako će prvi bunkeri biti spremni za iznajmljivanje već iduće ljeto.

Sprema i skloništa u Europi

Na Vivax sprema skloništa i u američkoj Indiani te u Njemačkoj. Doduše, to su više hoteli s četiri zvjezdice s bazenima, akvarijima i naoružanim stražarima nego bunkeri. O cijeni se ne govori.

Vivos Europa One smješten je kod njemačkog Rothensteina i može izdržati nuklearni udar, potrese, kemijsko naoružanje…

Svakoj obitelji na raspolaganju će biti apartman od 200 četvornih metara koji mogu urediti po želji. Mogu staviti bazen, kućni spa, kućno kino…

Svaki stan ima pristup pekarnici, nekoliko restorana, vinskom podrumu, dvoranama… Cijena se doznaje na upit.

Source :

net.hr, Foto: Vivos

Pročitajte još

VEĆ IMAMO LUĐAKA GODINE: Uništio je OSINJAK golim rukama, mrvio je insekte sa bolesnim uživanjem! (VIDEO)

On ih organski ne podnosi Source :Telegraf.rs Srodno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close