Naslovnica » LIFESTYLE » LJUBAV I SEKS » IMAO SAM ČETVORKU SA ŽENOM! Kada sam je video da ima seks sa drugim odmah sam izgubio erekciju!

IMAO SAM ČETVORKU SA ŽENOM! Kada sam je video da ima seks sa drugim odmah sam izgubio erekciju!

Supruga i ja smo imali divan brak, pun ljubavi. Onda smo upoznali par svingera i riješili da eksperimentiramo. Goru odluku nismo mogli da donesemo jer ja više ne mogu ni da je pogledam..

Nedavno smo se doselili u novi grad gdje smo uspeli da sklopimo svega par površnih prijateljstava. Najviše se družimo sa još jednim bračnim parom, zvaću ih Hari i Sali kako bih im zaštitio identitet.

Prošle noći smo zajedno svi išli na karaoke i negdje oko jedan izjutra, kada smo već bili pripiti, počeli smo da pričamo o nastranostima koje volimo u seksu. Oni su stari, iskusni svingeri i ponudili su mi da se žena i ja pridružimo u krevetu, i ostavili smo to kao temu za razgovor kada se otreznimo.

Otišli smo taksijem do našeg stana, jer je plan i bio da prespavaju kod nas. Napravili smo piće, iskokali kokice, a onda je Sali počela da priča o tome šta sve voli da radi u krevetu.

Moja žena je inače sklona svom polu, i odjednom je ponudila Sali da odu u spavaću sobu, i to same. Sali je rekla da je zanimljivije da to rade pred nama, pa su počele da se ljube i skidaju. Sali je pogledala u Harija i rekla mu da se skine. Pogledao sam u ženu, ona mi je klimnula glavom, pa sam i ja počeo da se skidam. Onda smo svi krenuli u spavaću sobu.

Moja žena je ljubila Sali, ja sam svojoj ženi pružao oralni seks, Sali je meni pružala oralni seks, a moja žena je to radila Hariju. To je bilo nevjerojatno, a onda sam odjednom video kako Hari ima seks sa mojom ženom. Izgubio sam erekciju i uplašio se.

Međutim, njih dvoje se uopšte nisu obazirali na mene i Sali. Onda sam ja probao da iniciram seks sa Sali, ali ne ide mi. Hoću svoju ženu i ona to primjećuje, pa odustaje od mene. Četvorka se, kao, nastavlja, ali ja imam erekciju samo kada se približim svojoj ženi. Najviše vremena u seksu provode moja žena i Hari, a ja mislim da će mi srce prepući.

Ja pokušavam da imam seks sa Sali i radim isto što bih radio sa svojom ženom, ali Sali nije moja žena i ne odgovara mi na način na koji odgovara moja žena. Opet gubim erekciju i izvinjavam se Sali, dok čujem kako moja žena stenje iza mene.

Onda priznajem Sali da ne mogu više to da podnesem i da me cijela situacija boli. Sali mi kaže da sam dobar i nježan čovjek, ustaje i šapuće nešto svom mužu. Onda on i Sali odlaze u spavaću sobu za goste. Ja ostajem u sobi sa ženom i izvinjavam joj se.

Ona kaže da je sve u redu i da samo treba da nas dvoje imamo seks kako bih otjerao iz glave prizore nje sa drugim čovjekom. Pijana je, nema pojma šta govori i uopšte ne shvata koliko me je povrijedila cijela situacija. Ona je samo insistirala na seksu.

Ustao sam i otišao na trem gdje sam pušio jednu za drugom do jutra, sve dok Hari i Sali nisu ustali. Morali su da idu rano, a ja sam u glavi vrtio sva pitanja.

Pitao sam se da li me žena i dalje voli, da li joj je seks sa Harijem bio bolji, zaklinjao se da više nikad neću ići na karaoke, pitao se da li uopšte ja volim svoju ženu i dalje. Hari i Sali su se spremili i otišli, a ja sam otišao kod žene u sobu.

Tek sad je počela da shvata šta se desilo sinoć. Uopšte nije ni znala da Sali i ja nismo imali seks. I dalje je insistirala da nas dvoje imamo seks kako bih zaboravio na scene od sinoć. Bio je to seks iz ljutnje i uopšte mi nije prijao. I dalje smo pokušali da pričamo, ali bih ja pao u očaj kada bih se sjetio nje i kako je uživala u seksu sa Harijem.

Na kraju sam se natjerao da pitam ženu da li bi voljela da nastavi sa svingovanjem. Rekla mi je da bi rado nastavila i da joj se dopalo. Od tada nam bračni odnosi, koji su bili fantastični, ne liče ni na šta, i pretpostavljam da smo pred razvodom. Više ne mogu da pogledam u svoju ženu a da je ne zamislim kako stenje u Harijevom zagrljaju. Bojim se da nam je brak propao.

Source :

informer.rs

Pročitajte još

On se totalno ohladio: Četiri znaka da nije više zaljubljen u tebe!

Bilo da je riječ o velikoj ljubavi koja se istrošila ili o strasti koja je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close