Naslovnica » ZANIMLJIVOSTI » BOK, STARI, BOK; DI SI, KAIMA? Nonšalantni ris prošetao prepunim skijalištem kao najveći cooler

BOK, STARI, BOK; DI SI, KAIMA? Nonšalantni ris prošetao prepunim skijalištem kao najveći cooler

Divlji ris iznenadio je skijaše na prepunoj stazi lokalnog skijališta u Coloradu, preko koje je prošao niti ne trepnuviši na desetke ljude koji su ostali šokirani prizorom.

Državni Ured Colorada za parkove i divlje životinje na svojoj je Facebook stranici objavio snimku skijaša Airricka Hixa, na kojoj vidimo risa u ležernoj šetnji u blizini skupine skijaša.

“Stajao sam metar od toga čuda!!! Vrebao me je, sva streća što su ga otjerali”, napisao je Hix u šali.

Odjel za parkove i divlje životinje ističe da na tom području nije neobično vidjeti dvilje životinje, uključujući i losove, ali pozivaju posjetitelje da se drže podalje.

“Uživajte gledajući biljni i životinjski svijet, ali nemojte ih ganjati niti se približavati tim životinjama”, pišu.

Dodaju da su risovi razvili samoodrživu populaciju na taom području nakon 20 godina mukotrpnih pokušaja da ih se vrati. Dvije godine nakon što su risovi pušteni u divljinu, susreti poput ovog snimljenog na videu još su uvijek rijetkost.

“Vidjeti risa u divljini je definitivno posebni doživljaj”, dodaje Odjel. “Ove mačke su obično samci i najaktivnije su tijekom noći.”

Source :

net.hr

Pročitajte još

GENIJALCI Jakim udarcima u mošnice liječe erektilnu disfunkciju (VIDEO)

Naime, ovaj učitelj Kung Fua tvrdi da se žestokim udarcima u gentalije liječi erektilna disfunkcija, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close