Naslovnica » MAGAZIN » REALITY » OD BIG BROTHERA DO PORNIĆA: Ulazak reality zvijezde u popularnu kuću zasjenio pornić koji je procurio na internetu

OD BIG BROTHERA DO PORNIĆA: Ulazak reality zvijezde u popularnu kuću zasjenio pornić koji je procurio na internetu

Glumica i reality zvijezda trebala bi ući u britansku Big Brother kuću, ali njezin novi ‘uspjeh’ zasjenio je pornić koji je snimila s bivšim dečkom.

Početkom ove nove godine u Velikoj Britaniji bi trebao početi i novi celebrity Big Brother. Jedna od zvijezda Big Brothera trebala bi biti i američka glumica i reality zvijezda Jasmine Waltz, koja je privukla pozornost britanske javnosti jer joj je kućni video procurio u javnost, piše Daily Star. Kao da to nije dovoljno, Jasmine je osvanula i u erotskom TV showu ‘Femme Fatales’.

Jasmine je najpoznatija po tome što je jednom prilikom pretukla glumicu Lindsay Lohan te je spavala s glumcem Davidom Arquetteom dok je još bio u braku s Courtney Cox. No, možda to sve konačno padne u drugi plan budući da je osvanuo filmić koji je snimila s dečkom za Dan zaljubljenih.

U ‘ljubavnom filmu’ koji je osvanuo na PornHubu, glumica u donjem rublju oralno zadovoljava dečka. Danas je on bivši, ali uspomena na sretne trenutke je ostala.

Taj ćete video morati sami potražiti, a ovo je jedan koji ju je ‘proslavio’ u američkom Big Brotheru:

Source :

net.hr

Pročitajte još

Se*sali se dok su ih cimeri gledali!? (VIDEO)

Tijana Ajfon i Dragan Tošić zajedno su se tuširali, a sudeći po reakciji ostalih ukućana …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close