Naslovnica » MAGAZIN » REALITY » BAHANALIJE Ove scene seksa obilježile su rijalitije u 2016! (VIDEO 18+)

BAHANALIJE Ove scene seksa obilježile su rijalitije u 2016! (VIDEO 18+)

Zatvoreni prostor, te obilje hrane i pića bili su dovoljni sudionicima prijeći granicu dobrog ukusa, a sve zarad popularnosti i visokog rejtinga.

Najskandaloznija i, svakako scena koja je izazvala najviše pažnje javnosti jeste seks između Ilije Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova, i Danijele Poplićanović u “Parovima”. Plavuša koja je po zanimanju “klaberka” provela je u vili nekoliko dana. Za kratko vrijeme stigla je da se zaljubi u Zmaja, ima seks s njim, i ubrzo poslije “akcije” napusti rijaliti. Osim što je seks emitiran na malim ekranima, cijeli snimak pušten je i natjecateljima “Parova”, koji su bili zgroženi prizorom.

 

Za razliku od Zmaja, koji je seks imao u tajnoj sobi, sudionici ovog popularnog rijalitija imali su priliku da uživo gledaju akciju između Jelene Krunić i Mladena Vuletića. Najprije je Jelena uzjahala Mladena na krevetu i miješala kukovima, dok ih je Miljana Kulić pomno promatrala sa susjednog kreveta. Zatim su se s kreveta preselili na pod, pa su i ostali stanari vile koji su se tada našli u spavaćoj sobi imali otvoren vidik. Vuletić se kasnije hvalio kako je toliko “ubio” Jelenu da su joj ostale modrice poslije seksa.

 

Ovo nije bila jedina provokativna scena u kojoj je Krunićeva glavni akter. Podsjetimo, samo nekoliko dana nakon akcije s Mladenom Jelena je nasrnula na Gastoza, i to dok su svi sjedili za stolom i nemo ih promatrali. Marinković joj je prvo ljubio grudi, zatim hvatao za stražnjicu, da bi nakon toga Jelena počela naskače na Gastozov spolni organ.

Jelena Krunić i Gastoz

Jelena Krunić i Gastoz, Foto: Printscreen

 

Još jedan par koji je imao seks pred cimerima su Đorđe Đenić i Magdalena Pejcev. Oni su se pokrili jorganom i krenuli u akciju, a Brandon je cijeli čin promatrao sa susjednog kreveta.

Đore i Magdalena

Djordje i Magdalena, Foto: Printskrin TV Hepi

 

Crnogorac Marko Perović hvalio se kako je za deset mjeseci provedenih u “Parovima” imao seks s nekoliko žena. Ipak, jedino su porno glumica Nevena Hot i Mirjana Beba Lazarević priznale da su spavale s njim.

Akcija s Nevenom se odigrala u tuš kabini, dok su ostali natjecatelji virili.

 

Perović izgleda voli vodu, pa je Bebu dohvatio u bazenu. Njih dvoje su imali seks na žurki, dok su ostali ukućani đuskali oko njih. Međutim, Beba je kasnije ispričala da se seks nije desio u vodi već na nekom drugom mjestu gdje kamere ne snimaju.

 

Ništa drugačije nije bilo ni u konkurentskoj “Farmi”. Sedmu sezonu ovog rijalitija definitivno je obilježio Filip Đukić, koji je u nekoliko navrata imao seks sa Dušicom Grabović, Gogom Aleksić i Marijom Anom Smiljanić.

Maneken se već prve večeri uvukao Dušici u krevet , a poslije par dana došlo je i do seksa između njih dvoje.

 

No, romansa nije dugo potrajala jer je Đukić prevario Dušicu sa Gogom Aleksić. Narednih dana Filip i Goga uspjeli su ovjere skoro sva mjesta na imanju u Lisoviću, među kojima su bili štala , pa čak i poljski WC .

HARDCORE SNIMAK

Kada mu je Aleksićeva dosadila, Filip je prešao na Mariju Anu, koja je također pala na njegov šarm. Veza je opstala i posle rijalitija.

Smiljanićeva se u početku opirala ali je sramežljivost vremenom nestala. Tako su ona i Filip imali seks u spavaćoj sobi dok su im se cimeri valjali od smijeha , zatim u garderoberu , pa čak i  na krovu! 

 

Zanimljivo je da je Đukić u jednom trenutku raskinuo s Marijom Anom, i ponovno se bacio u akciju sa Dušicom, dok je Smiljanićeva sve to promatrala!

 

Na šarm Filipa Đukića pala je i Ceca Jovanović, s kojom je maneken bio vrlo blizak. Iako se šuškalo da su imali seks u štali kada su bili sluge , među njima navodno nije bilo ništa sem poljubaca.

 

Ceci se dopao i Milan Đorđević Crni, koji je poslije Đukića bio glavni zavodnik u Lisoviću. Doduše, modelsica nije imala seks sa Crnim već ga je oralno zadovoljavala u štali.

 

Crni je zaveo i pjevačicu Sandru Valterović, poznatiju kao Seksi Sandra. Njihova akcija puštena je ostalim farmerima, a glavni akteri su “propali u zemlju” od sramote.

Source :

alo.rs, Foto: Promo

Pročitajte još

Se*sali se dok su ih cimeri gledali!? (VIDEO)

Tijana Ajfon i Dragan Tošić zajedno su se tuširali, a sudeći po reakciji ostalih ukućana …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close