Naslovnica » MAGAZIN » ZVIJEZDE » ANGELINA DRŽI BRADA U ŠACI: Slavni glumac boji se da će strašna istina o njemu izaći na vidjelo?

ANGELINA DRŽI BRADA U ŠACI: Slavni glumac boji se da će strašna istina o njemu izaći na vidjelo?

Sudska bitka između bivših supružnika se nastavlja…

Čini se da odnos slavnih bivših supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta svakim danom postaje sve gori.

Navodno je Angelina optužila Brada da se boji da će istina izaći na vidjelo te se on svim silama trudi da to spriječi, piše TMZ. Također, ponovno se pokrenula priča o tvrdnjama da je Brad zlostavljao njihovu djecu, iako je policijska istraga utvrdila da nema osnova za takve optužbe.

Glumičin odvjetnički tim nekoliko je puta optužio Pitta da je loš otac, da ima problema s alkoholom, drogom i kontrolom bijesa. Kao da to nije dovoljno, navodno Angelina sada planira te navode potkrijepiti i dokazima zbog čega Brad “živi u strahu da će javnost saznati istinu”.

Krajem prošle godine glumac je podnio zahtjev na sudu u kojem optužuje Jolie da je ugrozila privatnost njihove djece, budući da je podnijela nezapečaćene dokumente kojima je pokušala spriječiti promjenu uvjeta njihova dogovora oko skrbništva nad djecom.

Angelina se na kraju složila da bi svi dokumenti trebali ostati tajni, ali je također napomenula da je on kriv za probleme s kojima se djeca susreću.

 

Source :

net.hr, Foto: Giphy.com

Pročitajte još

HALID MUSLIMOVIĆ KOLIMA PREGAZIO DJEVOJČICU: Vozim 35 godina nisam ni mrava zgazio, i sad mi se to desi!

Udes se dogodio u Surčinskoj ulici, a prema prvim informacijama tinejdžerka je prelazila ulicu malo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X Close